Itämeren alusveden hapettaminen Suomenlahden rannikolla OXY-hanke


OXY-hanke

* Pöyry tehnyt vapaaehtoisen sitoumuksen Itämeren hyväksi Baltic Sea Action Summitissa (BSAS) 19.5.2009 * Pöyry on sitoumuksellaan luvannut toteuttaa OXY-hankkeen – Sisäisen kuormituksen vähentäminen valituissa kohteissa alusvettä hapettamalla * OXYn keskeisenä tarkoituksena on toimia ennaltaehkäisevästi * Pöyryn rooli: – hankkeen suunnittelija, toteutuksen projektipäällikkö, tiedottaja, yhteistyökumppanien näkyvyyden varmistaja

BSAG – Baltic Sea Action Group

* Perustettu vuonna 2007 toimimaan konkreettisesti Itämeren, maailman saastuneimman meren, pelastamiseksi * Sitoutumaton säätiö * Toimii koko Itämeren alueella * Keskeisenä ajatuksena on saada mahdollisimman korkeatasoinen tutkimustieto tukemaan käytännön toimenpiteitä


Kävijät 1.8.2017 alkaen

Kävijöitä 9.1.2012-31.7.2017 33.332kpl

Ota yhteyttä:

Mikäli sinulla on ilmoituksia, juttuja, kuvia tai muuta kysyttävää voit lähettää s-postin osoitteeseen kuorsaloseura@gmail.com tai lähetä viesti alla olevalla lomakkeella