Metsäkauriita Kuorsalossa

July 16, 2009

Kun Kuorsalon metsissä tai rannoilla kulkee hiljaa, voi nähdä metsäkauriin. Se on melko pieni, söpö märehtijä joka ruokailee jopa kymmenen kertaa päivässä. Tästä syystä se joutuukin olemaan melko paljon liikkeellä valoisaan aikaan, joten sen voi myös hyvällä tuurilla päästä näkemään. Metsäkauris alla on kuvattu Enckelin niemen viereisellä hiekkarannalla  heinäkuussa 2009, noin kello seitsemän aamulla. Tänä vuonna en metsäkaurista ole "livenä" nähnyt, mutta jälkiä kylläkin, joten kyllä niitä vielä saaren metsissä piileskelee.

 

Metsäkauris aamupalalla, Syväranta heinäkuu 2009

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kävijät 1.8.2017 alkaen

Kävijöitä 9.1.2012-31.7.2017 33.332kpl

Ota yhteyttä:

Mikäli sinulla on ilmoituksia, juttuja, kuvia tai muuta kysyttävää voit lähettää s-postin osoitteeseen kuorsaloseura@gmail.com tai lähetä viesti alla olevalla lomakkeella