top of page

Kuorsalon kesäjuhlat 2016


Mökeistä, veneistä, teltoista ja kenties saaren rannoiltakin saapui kesäjuhlille nuorempaa ja iäkkäämpää väkeä jälleen runsain määrin. Sää suosi tapahtumaa tänäkin vuonna - kesä näytti lähes parhaita puoliaan.

Tämänkertaisten kesäjuhlien pääohjelmana oli Metsähallituksen Ari Laineen esitelmä Itämeren suojelusta. Laineen mielenkiintoinen luento sisälsi monia Kuorsaloa ja sen lähivesiä ja saaria käsitteleviä osuuksia. Kaikkiaan luennossa oli positiivinen viesti: Itämeren tila näyttää pikku hiljaa paranevan. Ei kovin nopeasti, mutta kuitenkin ollaan koko ajan parempaan suuntaan menossa.

Tuttuun tapaan Woxi-Weikot hoitelivat musiikkipuolen tyylillä. "Ankkurit nostakaa" avasi juhlan. Kesäjuhlaväki sai myös kuulla muita tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin kappaleita. Varsinaiseen "työhön" Woxi-Weikot pääsivät sitten illalla, kun vuorossa oli kesäjuhlatanssit. Woxi-Weikoilla on tänä vuonna merkkivuosi. Yhtye juhlii 40-vuotista taivaltaan elokuussa. Ja kuinkas muuten: Kuorsalon seurantalolla. Kannattaa ehdottomasti tulla paikalle lauantaina 13.8.: Woxi-Weikot 40v: päiväjuhla klo 13.00, tanssit Seurantalolla illalla klo 20.00.

Pullakahvit, arvanmyynnit, tikka- ja muut kisat kuuluvat myös kesäjuhlien ohjelmaan. Arpajaisvoittoja oli lahjoitettu runsaasti, niinpä onnetar suosikin monia arvan ostaneita, kun he menivät tarkistamaan josko heidän arpanumeronsa löytyisi voittolistoilta. Eräskin onnekas pari voitti muutaman euron panostuksella kelluntaliivit, kaksi lippistä sekä lahjakortin Leville! Kannattaa siis osallistua arpajaisiin myös ensi vuonna. Ties kuinka hurjia palkintoja silloin on luvassa.

Vielä suuret kiitokset Woxi-Weikkojen ja arpajaisvoittojen lahjoittajien lisäksi kesäjuhlat järjestäneelle Kuorsalo-Seuralle ja erityisesti kaikille sen aktiivijäsenille, joita ilman ei tällaisia juhlia voitaisi järjestää.

Tavataan myös ensi vuonna kesäjuhlilla!

Alla vielä pieni kuvakavalkadi juhlista.

Marja Vasara avasi juhlan

Tupa täynnä juhlaväkeä seinustoja myöten

Woxi-Weikot vetää: 1

Woxi-Weikot vetää: 2

Woxi-Weikot vetää: 3

Ari Laineen mielenkiintoisessa Itämeri-luennossa oli positiivista draivia

Ari Laine, vastaava suojelubiologi, Metsähallitus

Ari Laine, vastaava suojelubiologi, Metsähallitus

Pihapiiri täyttyi juhlaväestä

Nuorempaa juhlaväkeä kiinnosti ohjelman lisäksi myös mustikat

Onkohan onnetar suosinut?...

Tervetuloa kesäjuhlille myös ensi vuonna!


bottom of page