Riista- ja kalailtamat 10.2.2018


Perinteiset iltamat pidettiin jälleen Haminan Wanhalla Työskillä. Ohjelmassa olutmaistiaiset, arpajaiset runsaine voittoineen, historia-aiheinen tietokilpailu pöytäkunnittain, maittavaa ruokaa seisovista riista-. ja kalapöydistä ja tietysti tanssia Woxi-Weikkojen säestyksellä. Sekä tietysti tarinaa ja turinaa tuttujen kanssa, myös sivattilaisten, jotka olivat kutsuneet saarelaiset metsästäjät mailleen hirvijahtiin. Mantereelta saaduilla hirvenlihoilla varmistetaan hirvisoppa saarelaisille myös ensi syksynä. Juhlat jatkuivat puolille öin ja kaikilla vaikutti olevan oikein mukavaa!


Kävijät 1.8.2017 alkaen

Kävijöitä 9.1.2012-31.7.2017 33.332kpl

Ota yhteyttä:

Mikäli sinulla on ilmoituksia, juttuja, kuvia tai muuta kysyttävää voit lähettää s-postin osoitteeseen kuorsaloseura@gmail.com tai lähetä viesti alla olevalla lomakkeella