top of page

Vaarallisen jätteen ja metallin keräys Kuorsalossa 2.7.2019


Kymenlaakson Jäte Oy järjestää yhdessä Lassila&Tikanojan ja Kymen Saaristoliikenteen kanssa maksuttoman keräyspalvelun Kuorsalon asukkaille tiistaina 2.7.2019 kello 10–13. Keräyspaikkana on Vekanlahden vieraslaituri.

Keräykseen otetaan vastaan vaarallista jätettä, metalliromua ja sähkölaitteita. Lisäksi keräykseen voi tuoda hätäraketteja, jauhesammuttimia ja autonrenkaita.

Jätteet on tuotava keräykseen silloin, kun keräyslavat ja jätteitä vastaanottava henkilökunta ovat paikalla (keräyspäivänä klo 10–13). Jätteitä ei saa jättää alueelle etukäteen.

Lajitteluohjeita

Vaarallista jätettä ovat mm. maalit, lakat, liimat, liuottimet, jäteöljyt, kasvinsuojelu- ja torjunta-aineet, akut, paristot, energiansäästölamput, loisteputket ja lääkkeet.

Sähkölaitteita ovat kaikki kotitalouksien sähköllä, akulla tai paristoilla toimivat laitteet.

Metalliromua ovat esimerkiksi pellit, räystäskourut, metalliputket, polkupyörät, kiukaat (ilman kiviä) ja sellaiset metallikappaleet, joiden materiaalista vähintään puolet on metallia.

Lisää lajitteluohjeita saa osoitteesta www.kymenlaaksonjate.fi tai Kymenlaakson Jäte Oy:n jäteneuvonnasta neuvonta@kymenlaaksonjate.fi.


bottom of page