Kesäjuhlat 2020

August 18, 2020

Poikkeusajan kesäjuhlat pidettiin mitä parhaimmassa kesäsäässä Seurantalon pihalla 8.8.2020. Juhlat aloitettiin Kuorsalo-Seuran juhlavieraille tarjoamilla kahveilla. Puheenjohtaja Marja Vasaran tervehdyssanojen jälkeen kuultiin Tuomo Silentin esitelmä Vanhankylän asutuksesta. Esitelmä on luettavissa kohdassa UUTISET JA ENTISET -> VANHAKYLÄ:. Ohjelmassa ei tällä kertaa ollut tikanheittokilpailun lisäksi muuta ohjelmaa kuin mukavaa seurustelua ja kuulumisten vaihtoa saarelaisten kesken. Käsityömyymälä Puotikki oli avoinna ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Hyvin kävivät tarjolla olleet käsityöt kaupaksi juhlaväelle!

 

Illalla kuultiin Heikki Turpon bändiä Woxi-Weikkojen  sijaan. Monella vipatti menojalka musiikin tahtiin ja nähtiinpä salin lattialla myös tanssin jytkettä! Kuorsalo-Seura kiittää juhlien järjestämiseen osallistuneita ja erityisesti tunnelman luonutta mainiota orkesteria!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kävijät 1.8.2017 alkaen

Kävijöitä 9.1.2012-31.7.2017 33.332kpl

Ota yhteyttä:

Mikäli sinulla on ilmoituksia, juttuja, kuvia tai muuta kysyttävää voit lähettää s-postin osoitteeseen kuorsaloseura@gmail.com tai lähetä viesti alla olevalla lomakkeella