Hautuumaatalkoot 29.8.2020

August 30, 2020

Hautuumaan huonokuntoisten suurten koivujen kaatoa jatkettiin elokuun viimeisenä lauantaina hienossa kesäsäässä. Kiipeilykaataja Jussi Suurnäkin työ onnistui jälleen nappiin ja hankalassa  paikossa hautojen välissä olleet 2 isoa koivua saatiin turvallisesti nurin ilman vahinkoja Ammattimiehen apuna oli 9 saarelaista, jotka kuljettivat puut ja oksat portin ulkopuolelle. Alueelta voi vapaasti noutaa polttopuuta.

Kuorsalo-Seura kiittää talkooväkeä, erityisesti Raimo ja Heikki Korjusta kuljetuksista ja mönkkäristä! Haminan Seurakunnalta on saatu avustusta 1000 euroa, jolla katetaan kustannuksia osittain, mutta ilman talkooväkeä työ ei millään onnistuisi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kävijät 1.8.2017 alkaen

Kävijöitä 9.1.2012-31.7.2017 33.332kpl

Ota yhteyttä:

Mikäli sinulla on ilmoituksia, juttuja, kuvia tai muuta kysyttävää voit lähettää s-postin osoitteeseen kuorsaloseura@gmail.com tai lähetä viesti alla olevalla lomakkeella