top of page

ELOKUVAPAHTUMA 20.-21.7.2024

Kuorsalo Island Film Festival -elokuvatapahtuma (KIFF) järjestetään ensimmäistä kertaa Kuorsalon saaressa Seurantalolla 20.–21.7.2024!

 

Tapahtuma tuo yhteen saarelaisia ja saarelaisuudesta kiinnostuneita, elokuvan ystäviä ja alan ammattilaisia nauttimaan kotimaisista elokuvahelmistä, yhdessäolosta ja saariston lumosta. Elokuvaohjelmisto koostuu ajankohtaisista ja laadukkaista kotimaisista elokuvista, jotka tarjoavat mielekästä sisältöä niin aikuisille kuin lapsille. Tapahtumassa toimivat myös Kinokahvila ja Kinobaari, joissa voi nauttia herkuista ja virvokkeista sekä rennosta yhdessäolosta.

 

KIFF -elokuvatapahtuman ohjelmisto julkaistaan kesäkuun alussa. Silloin avataan myös elokuvalippujen sähköinen ennakkomyynti. Ennakkolippuja voi ostaa kesällä myös Kuorsalon Seurantalolta ennalta määrättyinä ajankohtina. Elokuvanäytöksen pääsylipun hinta on 5€. Alle 12-vuotiaat pääsevät näytöksiin ilmaiseksi.

 

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset saarelaiset, saaren lähiseutulaiset sekä muutkin elokuvista ja saarelaisuudesta kiinnostuneet. Venekuljetuksia Hamina-Kuorsalo-Hamina järjestetään rajoitetusti elokuvalippuun yhdistettynä. Venekuljetuksista tiedotetaan myöhemmin lipunmyynnin avautumisen yhteydessä. Omalla veneellä saapuminen on mahdollista, mutta vierasvenepaikkoja on rajoitetusti.

 

 

Tapahtuman taustajoukkoihin tarvitaan innokkaita vapaaehtoisia auttajia. Vapaaehtoistoiminta on tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa ja tarjoaa samalla mahdollisuuden osallistua saaren toimintaan sekä tutustua muihin saarelaisiin yhteisen tekemisen kautta. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan vapaaehtoistiimiin, saat lisätietoa ja voit ilmoittaa itsestäsi lomakkeella https://forms.gle/K6kNiXE57LgnLRvW6. 

Lisätietoa myös kiff.crew@gmail.com

 

Tapahtuman vastuujärjestäjät ovat Kuorsalo-Seura ry:n jäsenet Inka Hietala ja Helena Kiilavuori yhteistyössä Kuorsalo-Seura ry:n ja vapaaehtoistiimin kanssa.Comments


bottom of page