top of page

Kesäjuhla 10.7.2021

Tämän vuoden kesäjuhlaa vietettiin helteisessä säässä Seurantalon pihalla. Kuorsalo-Seura tarjosi juhlaväelle aluksi pullakahvit. Kahvittelun lomassa kisattiin tikkataululla ja ostettiin arpoja (kiitos palkintojen lahjoittajille!). Lapsille oli oma pihapelinsä..


"Virallisen" ohjelman aluksi Woxi-Weikkojen "kuoro" esitti tunnussävelensä "Morjensta Manta" Meri Hurskaisen haitarisäestyksellä. Seuran uusi puheenjohtaja Hanna Saarniaho toivotti juhlaväen tervetulleeksi ja kertoi samalla Seuran viimeaikaisesta toiminnasta ja tämän kesän tapahtumista. Hän kertoi myös kunniajäsenen Pertti Lommin poismenosta talvella. Pertti Lommin oli Seuran perustajajäsen ja ensimmäinen puheenjohtaja sekä monipuolinen puuhamies ja perinteen vaalija. Hänen muistokseen pidettiin hetken hiljaisuus. Seurantalon pihan salaojituksesta ja kunnostamisesta vastannut Tuomo Penttilä sai oman kivensä laatalla merkittynä pihan reunaan. Saaren historian kuin omat taskunsa tunteva Tuomo Silenti piti juhlapuheen, jossa hän kertoi vuoden 1918 tapahtumista Kuorsalossa. Silenti on viime vuonna julkaissut aiheesta mielenkiintoisen kirjan.


Juhlan päätteeksi jaettiin kisojen palkinnot ja avattiin uusi terassi juhlaväen virkistäytymistä varten. Kerrassan mainio juhlapäivä tänäkin vuonna!


Comments


bottom of page