top of page

Kesätöitä nuorelle Kuorsalossa 2023

Kuorsalo-Seura osallistuu tulevana kesänä jälleen OP Kymenlaakson ”Kesäduuni OP:n piikkiin” -kampanjaan. Saamamme avustuksen turvin palkkaamme yhden 15-17 -vuotiaan nuoren kesätöihin Kuorsalossa kahden viikon ajanjaksolle.


Työtehtävänä palkattavalla nuorella on hautuumaan kunnostusta, hautojen digitoinnissa avustamista, erilaisia siivous- ja kunnostustehtäviä seurantalolla yms. Seura toimii nuoren työnantajana ja perehdyttää sekä ohjaa nuorta tehtävän suorittamisessa. Työaika on 30 tuntia/viikko ja työsuhteen kesto kaksi viikkoa. Ajankohdasta sovitaan erikseen valitun henkilön kanssa.


Etsimme nuorta, joka on reipas ja oma-aloitteinen, ja jolla on mahdollisuus olla saaressa koko kesätyöjakson ajan. Nuoren tulee täyttää 15 vuotta vuonna 2023, eikä hän saa olla 18-vuotias kesätöissä ollessaan. Kesätöihin palkattava nuori voidaan valita kampanjan kautta vain yhteen tehtävään.

Hakemukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen kuorsaloseura@gmail.com


Vastaanotamme hakemuksia 13.3. - 14.4.2023 välisenä aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Saarniaho hanna.saarniaho@kolumbus.fi tai p. 050 9133797.


Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päätyttyä, ja haastattelut suoritetaan huhtikuun lopulla. Tehtävään valitulle henkilölle ilmoitamme valinnasta viimeistään 3.5. OP järjestää valituille nuorille, heidän huoltajilleen ja palkkaaville yhdistyksille infotilaisuuden, jonka ajankohdasta ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja työpaikasta ja hakemuksen lähettämisestä löytyy OP Kymenlaakson internetsivuilta linkistä Kesäduuni OP Kymenlaakso


Kuorsalo-Seura ry

johtokunta

bottom of page