top of page

Nuohous Kuorsalossa kesällä 2024


 

Vain kausikäytössä olevan mökin nuohousväli on enimmillään 3 vuotta. Jos mökkiä käytetään ympärivuotisesti vuokra- tai yksityiskäytössä, nuohousväli lyhenee vuoteen, mutta vaikka voit hyvin nuohota myös itse, se ei korvaa ammattilaisen suorittamaa nuohousta. Ammattitaitoinen nuohooja tarkistaa samalla tulisijojen ja hormien kunnon, ja antaa tarvittaessa ohjeita niiden kunnossapidosta.

Nuohous on myös hyvä tilaisuus tarkistaa tulisijojen ja savuhormien kunto. Halkeamat, rikkinäiset tiilet ja muut vauriot voivat vaikuttaa paloturvallisuuteen ja tulisijan tehokkuuteen. Nuohooja osaa neuvoa, milloin on tarpeen kutsua asiantuntija arvioimaan tulisijan korjaustarvetta.

 

Kuorsalo-Seura on sopinut Haminan Nuohous/ Sauli Tiaisen (p. 0400 303198) kanssa, että hän tulee nuohoamaan kuorsalolaisia taloja ja saunoja viikolla 26 (24.-28.6.2024). Tiaisella on käytössään oma vene.

Mikäli haluat rakennustesi nuohousta tuolloin, ilmoita siitä Kuorsalo-Seuran sähköpostiin kuorsaloseura@gmail.com vastaamalla viimeistään 16.6.2024.

Ilmoita

nimi:

puhelinnumero:                    (josta tavoittaa nuohousviikolla)

osoite:                                   (esim. Kuorsalo 123)

sijainti:                                  (esim. Vekannniemi)

lisätietoja:

 

Jos et ole itse paikalla tuolloin, sovi esim. naapurin kanssa ovien avauksesta/opastuksesta ja ilmoita yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero kohdassa ”lisätietoja”.

Kokoamme tiedot yhteen ja ilmoitamme ne nuohoajalle. Toivomme, että työrauhan säilymiseksi vältetään soittelua nuohoojalle suoraan ja odotellaan, että hän tarvittaessa ottaa yhteyttä

 

Saarelaisterveisin,

Kuorsalo-Seura ry

Comments


bottom of page