Hautuumaan kalustovaja korjattu

August 4, 2019

 

Kuorsalon hautuumaan kalustovaja on talkoilla korjattu valmiiksi. Rakennukseen tehtiin peltikatto,se maalattiin ja lisättiin nurkkalaudat. Lisäksi kaivon pumppu on maalattu ja venäläisten sotilaslentäjien hauta kunnostettu.

 

Kuorsalo-Seura kiittää talkooväkeä ja kutsuu samalla seuraaviin talkoisiin hautuumaalle la 31.8. klo 10. Tällöin raivataan ikääntynyttä puustoa, Työhön on tilattu ammattipuunkaataja, mutta apua oksien ja puupöllien siirtelyyn tarvitaan.

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kävijät 1.8.2017 alkaen

Kävijöitä 9.1.2012-31.7.2017 33.332kpl

Ota yhteyttä:

Mikäli sinulla on ilmoituksia, juttuja, kuvia tai muuta kysyttävää voit lähettää s-postin osoitteeseen kuorsaloseura@gmail.com tai lähetä viesti alla olevalla lomakkeella