top of page

Historia

Hautuumaa

Ylläolevista linkeistä pääsee katsomaan valokuvia, jotka on otettu Osmo Siparin 1990-luvulla laatimasta läp´käytävän seinällä olevasta kartasta. Valitettavasti kuvat ovat hieman epäselvät

Vapaa järjestötoiminta

Tervetuloa Kuorsalon historiaa käsittelevälle alasivustolle! Näille sivuille kootaan Kuorsalon historiaa käsitteleviä artikkeleita, tarinoita ja kuvia. Sisältö on ryhmitelty yhdentoista pääotsakkeen alle. Jokaisella pääotsakkeella on oma alasivu, jossa on kyseisen aihepiirin artikkelit. Myös vasemmalla olevasta sivukartasta voi pikalinkillä avata haluamansa artikkelin tähän ikkunaan.

Pääotsake- ja aihepiirijaon on laatinut Tuomo Silenti.

Sisällön kokoaminen on vasta aluillaan. Työsarkaa on laajalti ja materiaalia paljon, mutta se on pirstaleina siellä täällä, pääosin painetussa muodossa.  Aineiston kokoaminen ja muuttaminen digitaaliseen muotoon on jo sinänsä iso urakka. Työtä tehdään talkoohengessä, usein oman toimen ohessa, joten pyydämmekin kärsivällisyyttä sisällöntuoton suhteen.

Tällä hetkellä on kuitenkin luettavissa jo useampia artikkeleita eri aihealueilta. Mukana on myös monta mielenkiintoista kuvaa. Aihepiirit, joissa on jo sisältöä, näkyvät alleviivattuina vasemman palstan sivukartassa. 

Otamme mielellämme vastaan Kuorsalon historiaan liittyvää materiaalia. Materiaalin tulisi mielellään olla digitaalisessa muodossa ja sen voi lähettää esim. sähköpostilla osoitteeseen kuorsaloseura(at)gmail.com Muistathan kuitenkin hankkia sekä tekstien, että kuvien julkaisuluvat, mikäli ne eivät ole omaa tuotantoasi.

Antoisia lukuhetkiä Kuorsalon historian parissa!

bottom of page