top of page

Kesäjuhlat 2020

Poikkeusajan kesäjuhlat pidettiin mitä parhaimmassa kesäsäässä Seurantalon pihalla 8.8.2020. Juhlat aloitettiin Kuorsalo-Seuran juhlavieraille tarjoamilla kahveilla. Puheenjohtaja Marja Vasaran tervehdyssanojen jälkeen kuultiin Tuomo Silentin esitelmä Vanhankylän asutuksesta. Esitelmä on luettavissa kohdassa UUTISET JA ENTISET -> VANHAKYLÄ:. Ohjelmassa ei tällä kertaa ollut tikanheittokilpailun lisäksi muuta ohjelmaa kuin mukavaa seurustelua ja kuulumisten vaihtoa saarelaisten kesken. Käsityömyymälä Puotikki oli avoinna ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Hyvin kävivät tarjolla olleet käsityöt kaupaksi juhlaväelle!

Illalla kuultiin Heikki Turpon bändiä Woxi-Weikkojen sijaan. Monella vipatti menojalka musiikin tahtiin ja nähtiinpä salin lattialla myös tanssin jytkettä! Kuorsalo-Seura kiittää juhlien järjestämiseen osallistuneita ja erityisesti tunnelman luonutta mainiota orkesteria!

bottom of page