top of page

KIFF-ELOKUVATAPAHTUMAN OHJELMISTO ON JULKAISTU 7.6.2024

Virpi Suutarin Havumetsän lapset avaa ensimmäistä kertaa järjestettävän Kuorsalo Island Film Festival - elokuvatapahtuman 

 

KIFF-elokuvatapahtumassa esitetään kolme kotimaista elokuvahelmeä. Tapahtuman avaa Virpi Suutarin ylistetty ja ajankohtainen dokumenttielokuva Havumetsän lapset, joka kertoo nuorista suomalaisista metsäaktivisteista, jotka haluavat pelastaa Suomen metsät. Elokuva sai ensi-iltansa aikaisemmin tänä vuonna ja sopii mainiosti Kuorsalo-seuran vuoden teemaan – ympäristönsuojeluun. Tapahtuman toisena elokuvana esitetään Klaus Härön koskettava draamaelokuva Rakkaani merikapteeni vuodelta 2022. Merellisiin maisemiin sijoittuva suomalais-irlantilainen elokuva kertoo eläkkeellä olevasta merikapteenista, joka antaa rakkaudelle viimeisen mahdollisuuden. Viimeisenä elokuvana nähdään Joona Tenan ohjaama koko perheen komedia Supermarsu, joka on kuvattu Kotkassa. Vuonna 2018 ensi-iltansa saanut elokuva kertoo alakouluikäisestä Emiliasta, joka saa yllättäen lemmikkimarsun pureman seurauksena salaisia supervoimia. Supervoimille tulee käyttöä, kun Supermarsua pyydetään pelastamaan silakat ja saastunut Itämeri.

 

Kunkin elokuvanäytöksen jälkeen yleisö pääsee kysymään kysymyksiä ja keskustelemaan elokuvista saarella vierailevien elokuvantekijöiden kanssa. Tekijävieraista tiedotetaan myöhemmin. 

 

La 20.7. klo 12.00 Elokuvatapahtuman avausseremonia 

La 20.7. klo 13.00 Havumetsän lapset (ikäraja 7v)

La 20.7. klo 19.00 Rakkaani merikapteeni (ei ikärajaa)

Su 21.7. klo 13.00 Supermarsu (ei ikärajaa)

 

Ennakkoliput nyt myynnissä

 

Elokuvatapahtuman näytöslippujen ennakkomyynti on nyt avattu, ja pääset ostamaan niitä alla olevan linkin kautta (maksutapana vain MobilePay). Saman linkin kautta voit ostaa lippuja venekuljetuksiin Hamina-Kuorsalo-Hamina välille. Venekuljetuksia järjestetään rajoitetusti, ja lippuja kuljetuksiin on ostettavissa vain ennakkoon. Omalla veneellä saapuminen tapahtumaan on mahdollista, mutta vierasvenepaikkoja on rajoitetusti.

 

 

Elokuvanäytösten ennakkolippuja on myynnissä myös Kuorsalon seurantalolla seuraavina ajankohtina (maksu käteisellä tai kortilla):

 

Su 23.6. klo 10.00-12.00

La 6.7. klo 13.00-15.00 (Kuorsalon kesäjuhlat)

 

Tapahtumassa toimivat myös Kinokahvila ja -baari, joissa voi nauttia herkuista ja virvokkeista sekä rennosta yhdessäolosta. Päivittyvää lisätietoa tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/1134315867992159

 

Comments


bottom of page